Cykling er god motion for ældre

Vi skal holde os i gang, også når vi kommer op i alderen. Det ved vi godt, men nogle gange kan det være svært at komme op af sofaen og hen til fitnesscentret eller kommunens aktivitetscenter. Men der er heldigvis andre og måske mere sjove måder at få den daglige motion på. En af dem er cykling, som er en rigtig god motionsform for ældre. Der er mange gode grunde til at vælge cykling som motion, også når man er kommet lidt op i årene.

Find udstyr og sundhedstilbud på Hej Senior

Når du skal op på cyklen, kan du have brug for at se på din sundhed i et helhedsperspektiv. Hvad sker der, hvis du falder af sadlen en dag, fordi der lige kom en kat i vejen? Har du den rette sundhedsdækning, eller er der brug for noget andet? Du kan finde gode helserelaterede tilbud på Hej Senior, som er en omfattende hjemmeside med rabatter og tilbud på mange forskellige typer af serviceydelser og produkter. Tjek Hej Senior ud og se, hvilke tilbud, der er relevante for dig.

Cykling er skånsom motion

Cykling er en god motionsform for ældre, fordi det er en skånsom form for motion – samtidig med, at du får rørt flere muskelgrupper og brændt kalorier af. Mens en motionsform som løb belaster ankler og knæ temmelig meget, er cykling skånsom for disse led, og det er en fordel for mange ældre. Cykling kan dyrkes både indenfor og udenfor. Har du en motionscykel inde i din lejlighed, kan du cykle uanset vejret, og med en cykel i indkørslen er du klar til at rykke, når vejret er til det. Det er skønt at cykle i det fri – du får masser af frisk luft og møder måske også nogle af dine cykelfæller, så I kan få jer en god snak samtidig med at I får motioneret.

corporate-x