Benyt din mobil aktivt når du cykeltræner

Hvis du er vild med cykelsport, og du samtidig selv cykler i din fritid, så bør du læse med her. I denne artikel ser vi nærmere på, hvordan du aktivt kan benytte din mobiltelefon når du er ude at træne. Telefonen kan både benyttes som træningsredskab, og samtidig kan du få glæde af god underholdning undervejs på din rute. Samtidig ser vi nærmere på hvordan du beskytter din smartphone bedst, blandt andet via et godt mobilcover, så du kan benytte den på dine cykelture mange år frem.

Med et godt mobilcover er din telefon beskyttet optimalt

Din smartphone fortjener at blive beskyttet optimalt, og det gør du bedst ved at købe et mobilcover fra webshoppen holdit. Med et mobilcover sikrer du dig nemlig, at din telefon er optimalt beskyttet i tilfælde af at du taber den undervejs på din cykeltur. Uden et mobilcover er der stor risiko for, at din telefon øjeblikkeligt tager uoprettelig skade. Hos holdit kan du købe billige covere i et væld af farver og stilarter, så tjek straks det store udvalg ud. Og naturligvis i god tid inden du næste gang skal på landevejen for at cykle.

Benyt din smartphone som træningsredskab på landevejene

Mange motionscyklister vælger at købe en dedikeret cykelcomputer, og det er på mange måder også fornuftigt. Så kan man holde øje med hvor hurtigt man kører, hvilken distance man har tilbagelagt, samt ofte også hvor mange kalorier man har forbrændt. Det er værd at pointere, at langt de fleste nyere smartphones tillader adgang til præcis samme informationer. Det eneste man i den forbindelse har behov for, er at downloade en fitness-app til telefonen.

Du kan endda købe mobilholdere som kan sættes på dit cykelstyr, så du kan holde øje med informationerne mens du cykler. Det er smart, men egentlig ikke et krav for alle. Overvej om du kan vente med at aflæse informationerne når du holder pause, samt når du er hjemme igen efter endt træning.

Din smartphone sikrer dig underholdning undervejs på cykelturen

De lange træningssessioner på landevejen kan hurtig blive ensformige. I hvert fald for dem som træner flere gange ugentligt. Her kommer din smartphone ind i billedet igen. For hvis du forbinder et trådløst headset til telefonen, så kan du lytte til musik, radio eller podcasts mens du cykler. Det gør pludselig det hele lidt sjovere. Du skal dog huske at sætte lydstyrken tilstrækkeligt lavt til at du stadig kan høre trafikken, så du kan reagere på hvad der sker i dine omgivelser. Det er ganske enkelt et spørgsmål om trafiksikkerhed.

Som denne artikel har vist, så er der altså god grund til at tage din smartphone med dig når du tager ud for at cykle. God tur!

corporate-x