Tag madpakken og vinen med dig på cykelturen i det fri

Er du bidt af en gal cykel, og er du vild med at drøne de danske landeveje tynde? Så er du ikke alene om det, for motionscykling hitter, og helt generelt er danskerne et cykelgalt folkefærd. Det kan man også se på de professionelle danske cykelrytteres store resultater i udlandet, som alle vidner om vores lands stolte cykeltraditioner. I artiklen her ser vi nærmere på hvordan du bedst får glæde af dine træningsture på den tohjulede, og hvorfor du bør overveje at tage picnickurven med dig når du tager afsted.

Pak picnickurven og husk at gøre et godt kup hos Vinoteket Danmark

Der findes nærmest ikke noget bedre end at tage på picnic. Særligt i foråret, når solen og varmen endelig vender tilbage efter en lang vinter, er det herligt at pakke picnickurven og tage på udflugt. Det kan man sagtens kombinere med sin interesse for motionscykling, for picnickurven kan uden problemer medbringes på bagagebæreren, eller måske i ens cykeltrailer.

Vin hører sig til

Tager du hele familien med dig på picnic- og cykeltur, så køb lidt lækkert vin fra webshoppen Vinoteket Danmark på forhånd, så det kan medbringes på turen. Der er mange årsager til at købe din vin netop hos Vinoteket Danmark, og udvalget er en af de primære af slagsen. Du finder nemlig et utal af forskellige slags vine her. Priserne er heldigvis også konkurrencedygtige, og vinen du bestiller leveres direkte til din hoveddør. Så bliver det ikke lettere. Husk naturligvis at drikke med måde, hvis I efter endt picnic skal på cyklen igen. I kan også med fordel time jeres motionstur således, at picnicturen finder sted ved endestationen. Så behøver I ikke at bekymre jer om I drikker et glas ekstra.

Hold styr på alle dine cykelture i det fri med en cykelcomputer eller fitness-app

Et andet godt råd til dig der elsker motionscykling er, at holde styr på alle dine træningsture. Det kan du blandt andet gøre med en cykelcomputer, eller måske blot med en fitness-app på din telefon. På den måde gemmes information om hvor og hvor langt du har kørt, og alt den indsamlede data gør det sjovt at holde status på alle dine træningsture.

corporate-x