Brug af CRM kan give dig mere fritid til at cykle

At cykle er en fantastisk form for motion. Man kan dyrke cykling på alle niveauer fra en fredelig søndagstur sammen med ungerne over mountainbikeræs i skov og ved strand til konkurrencecykling på landevej. Hertil kommer, at cyklen er et fantastisk transportmiddel mellem hjem og arbejde, til skole eller studie, og fra og til de mange fritidsinteresser, som vi dyrker her i landet. Der er mange gode grunde til at cykle, så find cyklen frem og pump dækkene – og kom afsted!

Driver du virksomhed, kan der være ekstra gode grunde til at dyrke cykling. Når du er selvstændig, arbejder du med garanti mere end de fleste, og det er vigtigt at sørge for, at kroppen kan holde til det. Motion og afstressning i fritiden er vigtigt – og cykling en rigtig god måde at få disse ting på.

Få luft til mere fritid

For at få mere tid til at dyrke cykling i din fritid, foreslår vi, at du indfører et CRM-system i din virksomhed. Men hvad er CRM? Ja, CRM er et edb-program, som kan hjælpe dig med at styre og fastholde overblikket over dine kunderelationer. CRM står for Customer Relations Management, og når du spørger hvad er crm som led i virksomhedsdrift, så er svaret næsten givet med denne uddybning af hvad CRM er.

Når du anvender et CRM-system fra eksempelvis Lime Technologies, vil du opleve, at du og dine kolleger kan spare meget af den tid, som I før brugte til at holde rede på kundeaftaler, samarbejdskontrakter og andre forhold, nu kan frigøres, fordi alle informationer kan samles i CRM-systemets database og nemt gøres tilgængelige for dem, der skal bruge dem.

Fælles aktiviteter er en mulighed

Der er kun fordele ved at bruge den frigjorte tid til at skaffe sig mere fritid og eksempelvis bruge denne ekstra tid til at dyrke cykling. Du skal naturligvis vælge, på hvilket niveau du vil cykle, men mange virksomhedsledere deltager i fælles cykleaktiviteter – det kunne måske være en idé. Så mødes I på faste tidspunktyer til træning, og efter nogle måneders træning kan I tage ud på en længere tur, som I alle vil have stor glæde af.

corporate-x