For nogle er cykling en levevej

For dem, der er helt vilde med cykling, så er der masser af muligheder. For nogle er det den motionsform, der fylder i fritiden, hvor racercyklerne kommer frem og ud på landevejene, eller hvor en mountainbike er det, der bringer dig ud gennem de danske skove.

For andre er det ikke bare sjov fritid, det er medlemskab af en cykelklub. Dem findes der rigtig mange af over hele landet, for det er populært at cykle, også som sportsgren. Masser af træning, godt udstyr og gode cykler er der, hvor succesen starter, og det er noget, der fokuseres rigtig meget på.

De fleste er ikke i nærheden af at købe cykler i den klasse. De er overraskende dyre, når det gælder professionelt udstyr, og det er lige meget hvilken type af cykling, der er tale om. Der forskes samtidig rigtig meget i udvikling af endnu bedre cykler, og hvordan cykelrytterne optimerer deres løb.

Det er en kæmpe industri, der ikke kun handler om rytterne, men også om alle dem, der står bag dem. Udvikling og vedligeholdelse kan være de ting, der giver sejren i det næste løb. En mere aerodynamisk cykel, en ny udformning på cykelhjelmen, tøj, der transporterer sved bedre, en bedre sadel, alt kan være med til at sikre en sejr.

Desuden kan navnene på mærkerne ses tydeligt, og de fleste laver også cykler til os almindelige dødelige, så vi kan få del i de teknologiske landvindinger, dog i lidt mindre målestok end de professionelle.

corporate-x