Par nummer 7 – vores favorit

Det startede så tidligt som 1953. Siden da har det til de danske seksdagesløb altid været danskere og samtidig danske favoritter, der har haft æren af dette nummer på ryggen. Der har været ganske få undtagelser, så det er så konstant, som det kan være.

Det er endda så populært nummer, at de har fået deres egen sang. Seksdagesløb er kendt for, at der spilles bestemte musiknumre, alt efter hvad der sker på banen, og det er blevet en del af løbene rundt omkring. Men par nummer 7 har bare deres helt egen, som alle kan skråle med på.

Tidligere huserede par nummer 7 og alle de andre i Forum i København. Her blev der holdt løb fra 1934 til og med 1997, og mange forbinder de to ting med hinanden. Desværre er rigtig mange både permanente og provisoriske cykelbaner forsvundet, og derfor er Superarenaen i Ballerup blev modtaget med kyshånd fra hele banecyklingens verden.

En permanent bane giver bedre muligheder for par nummer 7, for at afholde et traditionsrigt løb, at skabe plads til publikum – på lægterne og i midten – og for bare at have et sted til en populær sport.

corporate-x