Og så er det sundt

En kilometer på cykel kan faktisk gøre det. Der skal ikke meget til, før du bliver sundere, bare ved at cykle en tur. Om du cykler til arbejde, op for at handle eller bare for din egen fornøjelses skyld er underordnet, det er turen, der giver en effekt. Det er bare endnu en god grund til at komme af sted, uanset vind og vejr.

Men jo mere, du cykler, desto bedre er det. Det er meget logisk, at det hænger sådan sammen, så jo flere kilometer, du kan klemme ind hver eneste dag, desto bedre er det for dit helbred. Din alder er også underordnet, så ung som gammel kan med god samvittighed kaste sig over cyklen til det hele.

Samtidig er der ingen tvivl om, at din sundhed her gavner miljøet oveni. Der er mange positive sideeffekter ved at tage cyklen til det hele, og det er vigtigt, at der politisk holdes fokus på dette område.

Gode forhold for cyklisterne giver mere lyst til at cykle. En god, bred cykelsti, der dækker store dele af byerne og landet, gør det nemt at være cyklist, og det giver flere cyklister i det hele.

corporate-x