Træningstøj til cykling

Er du motionist, eller har du ambitiøse planer om at blive professionel cykelrytter? Både amatører og professionelle har brug for det rigtige træningstøj til cykling. Træningstøjet har betydning for, at du føler dig komfortabel, når du cykler, og at du kan køre mange kilometer uden at blive træt.

Bukser og trøje

I sportsbutikker over hele landet finder du lækkert cykeltøj til både mænd, kvinder og børn i forskellige aldre og størrelser. Der er mange flotte designs at vælge imellem, men det vigtigste er, at tøjet passer til din kropsform, så det sidder behageligt på dig. Du kan med fordel investere i nogle stramtsiddende cykelshorts og en dertilhørende trøje med korte eller lange ærmer alt efter årstiden. Noget cykeltøj har reflekser, så du bedre kan ses i trafikken. Cykeltøj er fremstillet af materialer, som er åndbare, så du kan komme af med varmen, når du sveder, så du ikke bliver kold og syg. Efter en god cykeltræning har du fortjent at sidde i sofaen og se cykelsport på tv.

De rigtige cykelsko

Valget af cykelsko afhænger af, hvilken slags cykel du har. Hvis du har særlige cykelpedaler, skal du har sko, som kan klikkes fast på pedalerne. Spørg i sportsbutikken, hvis du er i tvivl, for de kan hjælpe dig. De rigtige cykelsko hjælper dig med at sidde fast på cyklen, så du også kan rejse dig og trampe i pedalerne, uden at din fod glider. Cykelsko er forskellige, alt efter om du kører på racercykel eller mountainbike, men formålet er det samme: du skal nemt kunne trampe i pedalerne og sidde sikkert fast på cyklen.

Cykeltøj til alt slags vejr

Der findes ikke dårlige cykeldage, når man bare har den rette påklædning. Sørg for, at du har cykeltøj i dit skab, som passer til forskellige årstider. Det er ærgerligt at skulle droppe en dags cykling, bare fordi det er regnvejr. Cykling er dog en sport, som mange bliver grebet af, og når først man er høj på cykling, så træner man så ofte som muligt og nyder turen i cykelsadlen.

corporate-x